Hírek

2016. január havi sikereink

Klubtagjaink az elmúlt hónapban is gyönyörű képekkel és kiváló eredményekkel vitték jó hírünket. A januári pályázatok és kiállítások hírei.

2nd International Salon "Singidunum 2016" Beograd pályázat

Barakonyi Károly "Snow wave" című képe Bronze UPI Medal díjat nyert, a "Snow wave", "Lazy dogs" és "Vrsic pass" című képei elfogadásra kerültek.

Jerszi Gabriella "Julius", "Olive" és "Uncle" című képei elfogadásra kerültek.

Kiss Imre "Meeting" című képe RPS Mention díjazásban részesült, a "Meeting", "At the bend" és "At the fence" című képei elfogadásra kerültek.

Ruprech Judit "Long is the road" című képe Gold FIAP Medal díjat nyert, az "I walk alone" című képe Salon Mention díjat nyert, és 16 képét elfogadták.

1st International Salon of Photography, Ukraine "Grand Photo Salon 2016" pályázat

Déri Judit "The end of the day" című képe elfogadásra került.

3rd PSSA International Digital Salon of Photography South-Africa (2016.01.18) pályázat

Déri Judit "Two", "Tugging" és "Katamaran" című képei elfogadásra kerültek.

Circuit Exhibition of Photography "Tourism 2015" körverseny

Ruprech Judit "Long is the road" című képe Gold ICS medal-t nyert és még 3 képét elfogadták.

II. Zalaegerszegi Sajtófotó pályázat

Kiss Imre "Múlt idő" című képe elfogadásra került.

Kiállítások

Dr. Lázár Gyula a Fény fesztivál keretében "Baranyai tájak, templomok, házak és kovácsolt vas kerítések" témakörben állított ki a vókányi kultúrházban 43 képet 2016. januárjában.

Boda Miklósnak "Itália szívében" címmel fotókiállítása nyílt a Tudásközpont (Pécs, Universitas u. 2/a) aulájában a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont, a Csorba Győző Könyvtár, valamint a Pécsi és Baranyai Könyvtárosok Egyesülete rendezésében. Megnyitotta Hámori Gábor fotóművész, a Mecseki Fotóklub elnöke, a Tudásközpont kórusa és dr. Hernádi László Mihály versmondó közreműködésével. A Rómában és közvetlen környékén készült 45 fotót bemutató kiállítás 2016. január 10-én zárult.

Galéria

2016. 02. 24.